søndag den 16. september 2012

Udskiftning af iPad skærm

Det skulle jo ske..... Det er ellers gået godt i lang tid, men inden for de sidste par måneder har vi fået ødelagt 3 stk. skærme.

Vi syntes umiddelbart det lyder dyrt at give ca. 1500,- kr for en ny skærm hvorefter der alligevel ikke er garanti på mere. Hvis vi valgte at lade Apple skifte skærm, og dermed beholde vores garanti ville det koste 2500,- kr.

Vi valgte selv at købe en skærm på eBay til 220,- kr. og selv prøve at skifte den. Det lykkedes næsten. Skærmen blev skiftet, men kablet til volume kontrolen gik tabt!!

Selvom der var blevet set mange youtube videoer som alle advarer om at passe på kamera, Wifi antenne, volume knapper og "Home" knappen, så gik det alligevel galt.

Egentlig er det ikke så svært, men jeg kan kun understrege at der virkelig skal passes på de små kabler. Næste gang vil jeg også bruge en rigtig varmeblæser istedet for en hårtører. Det var let at mærke hvor der var varmet nok op, der slap skærmen ret let. Så er det også lettere at få de små kabler fri fra skærmen.

Til en pris på 220,- kr. er det ok, og hvis det så lykkedes de næste 10 gange kan det måske godt betale sig selv at gøre det. Men hvis Det kun lykkedes hver anden gang er det måske ikke "gør det selv" løsning der skal vælges :-)

Held og lykke til dem der selv går igang.

1 kommentar:

 1. Hos iPhoneAmbulancen skifter vi rigtigt mange iPadskærme, og det er bestemt ikke en gør det selv opgave. Ud over alt det man kan ødelægge inde i iPad'n, så kræver det også både viden og erfaring at få monteret glas og skærm korrekt.

  Hvis nogen skulle have brug for hjælp med udskiftning af knust glas, eller til at redde en mislykket gør-det-selv reparation, så står iPhoneAmbulancen til rådighed.

  mvh
  Anders
  www.iPhoneAmbulancen.dk

  SvarSlet