fredag den 7. september 2012

Dokumenthåndtering


Lige nu afprøver vi en løsning til dokumenthåndtering. Det behov løsning skal opfylde er, at det er muligt at skrive på samme dokument både på pc og ipad.

Vi har valgt app`en Office2 HD. Den er og til dokumentskrivning, men har den fordel at du kan gemme på Dropbox. Vi ville egentlig hellere have brugt Google drev som den også understøtter, men det giver indimellem problemer med at genåbne dokumenter du har gemt fra ipadden, derfor valgte vi Dropbox.

Vi har lavet en Dropbox til holdet (klassen) hvor der ligger mapper med fag, og herunder en mappe til alle eleverne. Alle elever har adgang til Dropboxen når de logger på deres profil fra pc, samt alle ipad`s er sat op til at bruge Dropbox kontoen.

Indtil videre fungerer løsningen super godt og dækker vores behov :-)
2 kommentarer:

 1. Det lyder godt med Office 2 HD direkte til Dropbox. Jeg er nysgerrig med hensyn til jeres erfaring med at bruge app'en i dansk sammenhæng, da det er mit indtryk, at det - i modsætning til Pages - er en engelsksproget applikation?

  Per Rahbek, skoleleder
  Bernadotteskolen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Per, Office2 HD er på Dansk. Efter min mening er iPad ikke det bedste redskab til størrer skriftlige opgaver, men netop muligheden for at arbejde på samme dokument via Dropbox på pc eller iPad er super. Jeg ville allerhelst have brugt Google drev, som det også burde kunne lade sig gøre at bruge. Men det har givet nogle problemer, derfor Dropbox løsningen ind til videre.

   God fornøjelse.

   Karsten

   Slet